Video Panduan Cara Tulis Ayat Iklan Yang Power


Menulis ayat iklan merupakan satu elemen penting dalam pemasaran sesuatu produk.

Jika anda tak tahu menulis ayat iklan, itu satu masalah besar.. anda kena juga tahu, lebih-lebih lagi jika anda seorang USAHAWAN.

Sebagai seorang usahawan, saya pasti anda pun tahu bahawa pengiklanan adalah jantung kepada perkembangan syarikat.

Jika anda BERHENTI buat iklan, lihat lah jualan semakin kurang hari demi hari.

Ya! Iklan itu penting, terutama iklan yang amat berkesan untuk mendapatkan barisan prospek dan pelanggan tanpa henti.

Cuba anda bayangkan…

.. dengan penulisan ayat iklan yang berkesan, anda akan dapat panggilan tak henti-henti dari pelanggan.. mereka betul-betul nak beli produk anda.

Memang tak senang duduk anda nanti! Tak nak ke jadi camtu? 

“Saya takde masa nak belajar, SIBUK memanjang”

Ok la, saya faham! Saya tahu anda seorang yang sangat sibuk, sikit-sikit keluar jumpa CLIENT.. siang sampai malam. Balik rumah, jaga anak pula.. mana ada masa nak belajar.

Apa kata anda LATIH orang lain belajar copywriting untuk anda?

.. suruh la staff anda belajar copywriting untuk anda, HABIS citer!

.. suruh mereka belajar dari video panduan ini –> CARA TULIS IKLAN POWER

Panduan ini adalah rakaman seminar yang dibuat oleh tuan Faisal Abdullah, seorang pakar
dalam pemasaran internet..

Anda WAJIB belajar cara tulis ayat iklan dari beliau..

Kenapa saya kat begitu?

.. kerana Faisal Abdullah adalah seorang COPYWRITER dan USAHAWAN sejak tahun 2008. Beliau juga penasihat kepada syarikat-syarikat yang menjana jualan RM4.8 juta setahun hingga ke syarikat yang menjana RM100 juta setahun.

Beliau terkenal dengan kebolehannya di dalam pemasaran facebook, pemasaran email, dan melancarkan produk secara online.

Beliau MAHIR menjana trafik online yang menjana jutaan ringgit di dalam jualan syarikat. Beliau juga telah melatih dan memberi inspirasi kepada lebih 78,000 individu yang mahu memulakan perniagaan secara online.

Antara produk beliau yang POPULAR adalah Rakaman Video MB2000..
Produk apa ni? Anda boleh baca REVIEW saya DI SINI

Sebab tu saya syorkan untuk berguru dengan beliau..

Tak dapat berguru secara offline pun, berguru secara online pun dah ok..

Dalam video ini, beliau banyak menyentuh topik bagaimana nak dapatkan IDEA untuk menulis ayat iklan yang EFEKTIF.. macam mana nak TARIK perhatian prospek untuk baca ayat iklan anda..

Bagaimana caranya?

Mungkin anda ingat kena ada ayat yang POWER baru boleh tarik perhatian prospek. Sebenarnya TIDAK!

The real thing is, anda hanya perlu KENAL siapa pelanggan anda sahaja. Balik kepada BASIC! Kenali prospek anda! Buat Customer Avatar…

Tak perlu la nak susah payah ambil masa yang lama untuk fikirkan apa ayat yang power. Buang masa! Benda ni SIMPLE je sebenarnya..

Dalam panduan video ini, tuan Faisal Abdullah ada tunjukkan contoh-contoh CASE STUDY yang beliau lakukan untuk pengiklanan di Facebook.

Beliau juga ada ajar cara nak UJI sama ada iklan yang anda buat tu berkesan atau tidak.

.. dan banyak lagi tips yang beliau kongsikan.

Ini kesemua 14 panduan video tu.. siap ada bonus 4 ebook..

Video Panduan Cara Tulis Ayat Iklan Yang Power

Macam mana? Berminat tak?

Kalau berminat, anda boleh dapatkan panduan ini di sini –> CARA TULIS AYAT IKLAN POWER

Lepas tu, kasi kat staff-staff anda.. suruh mereka belajar dari panduan ini. Tonton dan belajar.

Senang keje anda. Jimat pun jimat, tak payah susah-susah nak hantar staff anda pergi kelas Copywriting. Bayaran pun boleh capai lebih RM300.. MAHAL tu… 

Lepas mereka dah pandai, suruh mereka ajar anda pula. Tak gitu..?

IdeaBiznet

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!