Kebanyakan usahawan-usahawan kecil sebelum ini banyak tertumpu kepada Facebook page untuk promot produk masing-masing. Tapi memandangkan sekarang ini terdapat ramai pesaing di Facebook dan kos fb ads makin mahal, sebab tulah ramai yang berpindah  ke Instagram. Anda mungkin salah seorang! Bukan usahawan kecil je, tapi syarikat gergasi pun gunakan Instagram sebagai cara alternatif untuk tingkatkan jualan produk mereka. Mungkin anda sendiri pun tahu betapa  mudahnya berniaga di Instagram, bukan?

Tapi sebenarnya anda silap! Tak semudah yang anda fikir. Jika anda tidak tahu cara yang tepat, anda bakal menghabiskan wang dan masa berharga anda.  Jika anda dah fedup dan penat bazirkan masa anda untuk cari jalan sendiri nak majukan bisnes Instagram anda, saya amat sarankan  anda tengok PRODUK INI sekarang! http://bit.ly/rahsia-instagram

 Tahu tak apa sebenarnya rahsia utama kalau nak jual produk kat Instagram ni?

Jadi, untuk memudahkan pemahaman anda, follower yang ramai adalah KUNCI utama dalam bisnes di Instagram ini…Tetapi… Followers yg ramai masih lagi tidak menjamin apa-apa kesan terhadap bisnes anda. Oleh itu, TARGETED FOLLOWERS lah yang sebenarnya anda perlukan jika berbisnes  melalui Instagram.

Apa tu targeted followers?

Targeted followers adalah follower yang benar-benar berminat dengan produk yang anda jual di Instagram. Mereka ini lah yang akan membuatkan bisnes anda huru-hara! So, jangan buang masa lagi..daripada anda habiskan masa dengan trial and error, saya sarankan anda tengok produk ini.

KLIK SINI==> [http://bit.ly/rahsia-instagram]

Ia bakal tamatkan penantian anda untuk dapatkan sales kaw-kaw melalui Instagram. Anda akan dapat ketahui cara percuma  bagaimana untuk dapatkan Targeted Follower dari segi interest,lokasi dan sebagainya.

Pemilik bisnes Funemo iaitu Wazeen Azizan lahirkan satu produk terbaik setakat ni  untuk bantu usahawan di Instagram. Produk tersebut adalah JomInsta! Jika anda serius dalam bisnes Instagram anda, inilah masa terbaik anda! Dengan JomInsta, anda akan dapat belajar step by step dari  A hinggalah ke Z cara yang tepat buat bisnes di Instagram.

Saya sangat-sangat berharap anda jangan  takut untuk laburkan sedikit modal untuk pelajari ilmu teknik dan taktik selok-belok tingkatkan jualan produk di Instagram. Ilmu ni boleh dipakai sampai bila-bila!

Saya yakin, anda akan berpuas hati dengan ilmu yang dikongsikan dalam produk ini dan ianya sangat berbaloi!

 

Semoga sukses,

Azrisham Hussin

rieysyam@gmail.com

p.s: Opss..kejap! Saya nak belanja anda RM30. Jika anda dapatkan JomInsta melalui link di bawah, saya akan berikan diskaun RM30 kepada 50 orang yang terawal merebut peluang mendapatkan produk JomInsta. Jika anda betul-betul serius dan berminat, sila email kepada saya untuk mendapatkan kod diskaun.

<< http://bit.ly/rahsia-instagram >>

 

Sila hantar email kepada saya:-

Tajuk email: Nak Kod Diskaun JomInsta

Hantar kepada: rieysyam@gmail.com

p.s: Cepat, hanya 50 orang terawal sahaja! Saya akan berikan kod diskaun melalui email yang anda hantar itu.

 

Teknik Rahsia Perniagaan Internet – Pelajari Buat Duit Mudah Melalui Bisnes internet.

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!