Sebulan sebelum raya puasa tahun ni,  kawan saya ada test satu kempen marketing baru selama 2 minggu..

Hasilnya? Ia menjana RM14,000 untung bersih …dan ia dibuat dengan…

– Page facebook baru yang bermula dari kosong
– Produk yang baru dan belum pernah terbukti dijual
– Tak menekan customer (malah customer lebih suka kerana kaedahnya santai dan relax)

Ia teramat mudah – beliau hanya guna Facebook, Power Point, dan sebuah handphone buruk.

Salah seorang peserta meninggalkan komen berikut…

“Saya dapat RM2000 untung bersih dalam 48 jam menyertai bengkel”
– Aqif Azizan (speaker & penulis 3 buah buku bersama Dr Azizan Osman)

Kempen ni amat berjaya, sehinggakan beliau cuba teknik ini untuk 3 produk beliau yang lain (dalam industri yang berbeza)…

…dan hasilnya? beliau TAK PERNAH rugi .. malah sentiasa menjana untung dengan teknik ni.

sejak tahu teknik ni, beliau dah tak pandang belakang. Beliau guna teknik ini saja 100%.

nasihat niaga

Saya nak ajar anda macamana nak guna teknik ni…

Info di sini: www.dvdpower.bisnescyber.com

“Bengkel yang best. Ilmu baru untuk saya. Dan saya akui, ia ilmu Hebat dan sangat-sangat fresh.”
– Azrul Mustapha (Sudah menjana RM100,000.00 dalam 3 bulan dengan teknik-teknik yang beliau ajar)

“Tak rugi masuk bengkel ni. Banyak ilmu baru yang saya dapat. Moga lepas ni make more profit & increase sales tahap gila2″
– Amran Jamalis (pemilik restoran Nasi Ayam Mancongkam. Beliau menghasilkan RM3000 hanya 2 hari selepas menghadiri bengkel)

Sebelum tu… sebagai menghormati masa anda…benarkan saya maklumkan….

Teknik Ni Sesuai Diguna Oleh Siapa, dan TAK SESUAI diguna oleh siapa…

Teknik ini HANYA sesuai bagi anda…kalau anda:
– Sudah ada produk untuk dijual di Internet (atau sudah ada perancangan nak jual apa)
– Anda pandai guna Facebook dan sudah ada Facebook page
– Anda pandai upload gambar di Facebook
– Anda pandai guna Power Point
– Anda ada handphone
– Bersedia utk buat kerja – bukan lenggang kangkung

Ia TAK sesuai kalau anda:
– menjual peluang bisnes seperti MLM, Striforp, Forex dll
– Nak buat affiliate marketing
– Tiada budget untuk keluarkan kos pengiklanan sekurang-kurangnya RM30

————–
Ini Apa Yang Anda Akan Belajar
————–
– Cara buat kempen pemasaran dengan cepat dan laju – dengan power point
– Apa yang harus ditulis dalam kempen anda supaya ia menarik pembeli yang bagus – bukan menarik customer yang remeh
– Cara nak bagi orang ramai mewar-warkan kempen anda secara mulut ke mulut
– Cara membentuk offer jualan yang amat bagus, hinggakan prospek akan berterima kasih pada anda…walaupun mereka tak membeli pada awalnya

Nama teknik ni “Simple Tapi Power”.

Belajar di sini: www.dvdpower.bisnescyber.com

“Tak semestinya bila kita “melihat” kita “nampak”. Kini saya melihat dan nampak”
– Khalid Hamid (Pakar Tukaran Wang Asing)

“Alhamdulillah, bersyukur sebab dapat hadiri bengkel “Simple Tapi Power”. Memang mantap. Penuh dengan ilmu yang sangat saya perlukan. Mohon emailkan lagi bengkel-bengkel yang akan datang. Saya pasti HADIR lagi”
– Saralinda Abd Razak (pengikut setia)

Kelas STP ni memang power!!! Short, simple and sweet. Tak sangka hanya dengan PowerPoint, kita dah boleh “gemparkan” FB sendiri. InsyaAllah ada workshop yang releven & super power macam ni, confirm I datang lagi”
– Khairul Bariyah (Agent Produk Buang Tahi Lalat)

“Hadir kelas sifu yang pertama, Alhamdulillah rezeki dah bertambah-tambah. Hasil dari kelas ‘sifu’…kereta Exora baru dah berjaya dimiliki. Thanks sifu”
– Baniza Mohd Sharif (Usahanita Produk Kecantikan)

Nah..
Jika anda mahu jadi antara orang yang disebut di atas…

menghasilkan ratusan ribu ringgit,

….atau dapat membeli kereta baru…

… atau dapat mendapat 4 angka dalam 2 hari….

..mungkin anda harus ikut langkah mereka untuk belajar ilmu Simple Tapi Power.

Klik sini:
www.dvdpower.bisnescyber.com

 

Teknik Rahsia Perniagaan Internet – Pelajari Buat Duit Mudah Melalui Bisnes internet.

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!