Teknik Wannacry..

Dh lama Sifufbads ‘taram’ dlm kepala otak ni. Sampai nk pecah rasanya. Fuhhh..Mmg bukan calang2 teknik ni..Bukan gak calang org yg boleh “hadam dan hadap” teknik dgn jayanya..Hanya mereka yg btul2 kuat dan berani jer yg akan berjaya.. Teknik ni...

Teknik Menulis Matlamat Bisnes Anda

Pejam celik pejam celik, kejap je dah masuk thn 2017 ni. So far cmne, dah nampak hala tuju dan goals utk tahun ni? Dah tulis matlamat apa nk capai tahun ni? “Dah sifu..matlamat saya tahun ni adalah utk selesaikan matlamat tahun lepas. Hehe..”...

9 Teknik Memenangi Hati Pelanggan

Pelanggan adalah raja dalam perniagaan. Peniaga kat luar sana, tak kiralah online ke, ada kedai ke, kecik atau besar, anda mesti sudah terjumpa pelbagai jenis ragam pelanggan, betul tak? Ada yang senang dibawa berbincang, cerewet dan ada yang pilih barang bagai nak...
Facebook
error: Maaf !!