Pengalaman Mengandung Umur 35 Tahun, Memang Berbeza!

Assalamualaikum, Rupanya memang terasa lain bila mengandung umur 35 tahun. Ada benarlah juga orang kata “mengandung di kala usia 30an tu lebih penat dan mencabar”. Sekarang diri sendiri dah merasa. Dulu bila orang kata langsung Eray tak percaya. Demam baik...

Tahun Baru & Dapat Anak Baru

Assalamualaikum, Agaknya macam dah terlambat nak ucap selamat tahun baru 2017 kan? Tapi tak apalah, better late than never. Bukan saja-saja hilang dari dunia online. Tapi tak cukup kudrat. Penangan nak dapat anak baru. Insyaallah, kalau ikutkan due date 08.08.17....

5 Sebab Kita Perlu Lebih Agresif Pada Tahun 2017

Hari pertama tahun 2017 bermula hari ini. Kebetulan hari minggu cuti ini menambah keseronokan menyambutnya. Sambil melayan diri, jom baca tulisan ini. Saya pernah beritahu kawan, jika dapat melewati 2016 dengan cemerlang bereti anda telah melepasi cabaran yang hebat...
Facebook
error: Maaf !!