3 CARA BINA TAWARAN EKSKLUSIF UNTUK PELANGGAN ANDA

Sebagai kesinambungan dari post sebelum ini . Ada pelbagai cara lagi yang boleh anda gunakan untuk buatkan customer anda terus mendapatkan dan membeli produk dari anda secara konsisten. Jadi, dibawah ini Sifufbads berikan 3 jenis tawaran yg boleh anda offer-kan kepada...

6 Harapan Pelanggan Kepada Anda.

Ramai orang, selepas balik dari Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) akan berkobar-kobar nak buat bisnes atau nak besarkan bisnes yang ada.  Kalau anda tak percaya, ramai sangat yang kata lepas balik dari IMKK, mereka dah dapat buat ‘extra income’...

SMS Pelanggan Anda

“Eh, sms apa pula ni? Oh, butik Kak Leha ada promosi rupanya. Nanti nak pergi beli lah” Selalu kan anda terima mesej macam ni. Biasanya mereka akan mesej pelanggan untuk maklumkan promosi, new product dan sebagainya. Macam mana mereka ni dapat nombor telefon anda? Tak...
Facebook
error: Maaf !!