Jom ikuti kisah Syukri Berjaya Gandakan Income dalam masa 7 hari

Rahsia Syukri di FB Viralism

Syukri bukan nama sebenar adalah seorang usahawan online dan dia buat bisnes jual kasut kat Facebook page. Sebelum ni dia ada 130k fans yang like fanpage kedai dia yang bertahun dia bina. Yup,masa tu masa kegemilangan dia..ramai pelanggan. Sekali post kat wall, beratus orang komen,beribu orang like,dan begitu jugak dengan orang share.. PM kat inbox dia lagi laa..tak menang tangan.. Apa lagi, senyum lebar la dia bisnes masyukkk.

Tapi, ia tidak kekal lama sampai suatu hari. Syukri bangun tido, terus bukak dia punya fanpage.

Sorry, your fanpage has been unpublished“.

Itu emel yg dia dapat dari Facebook. Masa tu hanya tuhan saje yang tau bagaimana perasaan Syukri.

Syukri rasa dunia bisnes dia dah hancur..dah appeal kat FB tapi tiada jawapan. Seingat Syukri,dia takde buat benda pelik-pelik pun kat Fanpage dia..tapi dah nasib dia kena camtu sebab Facebook ni bukan kita yang punya.

Jadi, Syukri datang mengadu kat saya tentang  masalah dia ni. Tau tak benda pertama yang saya tanya apa?

Bro ade kumpul list untuk fans atau customer bro macam saya suruh sebelum ni?“.

Bagi saya ini adalah soalan ‘maut’ yang perlu saya tanya bagi setiap usahawan…

Syukri jawab, “Tak bro..keja m Facebook bro“.

Saya jawab balik,Facebook memang kejam buat camni kat bro, tapi bro pun ‘kejam’ jugak buat camni kat bisnes bro sebab tak kumpul list untuk bisnes bro“.

Sebenarnya,saya dah berkali-kali pesan kat Syukri supaya jangan leka dengan Like fanpage yang banyak. Seeloknya kumpul list dari Fans yang ramai tu. Syukri menyesal gila tak kumpul database dari awal. dia ingatkan Fanpage kedai dia FB takleh nak kacau. tapi percaturan dia silap.

Jadi, anda nampak sesuatu dengan kisah Syukri ni? Anda dah belajar sesuatu? Janganlah kita berlaku ‘kejam’ dekat bisnes kita.. .Penat bisnes kita tu naik..tapi bila dah jadi camni,  bila bisnes kita jatuh tapi kita tiada database.. hmmm…kesian kat bisnes anda kan..bab kata orang ‘Better prevent than cure’ kan?

Tapi yang sebenarnya kes camni bukan berlaku  kat Syukri sorang je. Ramai lagi yang alami  perkara yang sama.

Bagaimana pula Syukri berjaya hasilkan income pantas dan lumayan dalam masa 7 hari? Syukri hanya menggunakan software FB Viralism sahaja. Dengan software ini, ianya dapat meningkatkan trafik ke laman web jualan atau blog. Ianya akan menjadi viral dengan sendirinya melalui penggunaaan facebook. Bila meningkatkan trafik dan prospek, maka peluang untuk menghasilkan pendapatan adalah tinggi.

Layari FB Viralism untuk info lanjut:-

–>> http://bit.ly/offerfbviral

Teknik Rahsia Perniagaan Internet – Pelajari Buat Duit Mudah Melalui Bisnes internet.

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!