ROKOK TIDAK MERBAHAYA BAGI KESIHATAN

Khusus utk perokok…!!! JADI BERMAKNA Rokok TIDAK MERBAHAYA!!!

rokok-tidak-berbahaya

Ramai yang berfikiran bahawa ROKOK merbahaya, tapi setelah diselidik oleh beberapa pakar dalam bidangnya ternyata ROKOK itu sama sekali langsung tidak merbahaya. Ada sebuah the untold story yang membuka mata dunia bahwa ROKOK itu tidak merbahaya sama sekali. kesannya :

Ada tiga orang pakar. Mereka selalu bersama kemana saja. Tapi ketiga tiganya memiliki kesukaan berbeza,
A. Dr Jon (suka main perempuan) .
B. Dr Joni Van Walker (suka minum minuman keras) .
C. Dr Toni Tobacco (suka segala jenis rokok).

Suatu hari mereka pergi ke dukun sakti. Lalu mereka memilih sesuai kegemaran masing-masing.

Dr Jon : ”Aku mau perempuan-perempuan muda dari berbagai bangsa dan makanan minuman yang cukup. Letakkan dalam gua tertutup dan jangan ganggu aku selama 1 tahun”….

Dr Joni Van Walker : “Aku mau semua jenis arak dari seluruh dunia dan bekal makanan yang cukup. Letakkan dalam gua tertutup dan jangan ganggu aku selama 1 tahun”…

Dan Dr Toni Tobacco : ”Aku mau semua jenis rokok dari seluruh dunia dan makanan yang cukup. Letakkan dalam gua tertutup dan jangan ganggu aku selama 1 tahun”…

Selepas 1 Tahun Kemudian, dukun sakti membuka pintu gua masing-masing sesuai dengan perjanjian mereka. Ketika pintu Gua pertama dibuka, keluarlah Dr Jon, kurus kering, berdiri pun tidak mampu kerana lutut sudah goyang hampir kebas, sebab hari-harinya dihabiskan hanya memuaskan nafsu dengan perempuan. Beberapa saat kemudian Dr Jon pun jatuh ke tanah lalu mati..

Pintu Gua kedua dibuka, maka keluarlah Dr Joni Van Walker, perut buncit dan mata merah karena hari-harinya dihabiskan dengan minuman arak,,. jalan terhuyung hayang dan jatuh ke tanah lalu mati..

Pintu ketiga dibuka, keluarlah Dr Toni Tobacco, sihat walafiat bahkan lebih sihat.,, dari 1 tahun lalu,,. dia berjalan tangkas ke arah dukun itu dan terus menumbuk kepala sang dukun serta berkata: “Dasar DUKUN BENGONG!!! LIGHTERNYA MANA???! ”

Kesimpulanya : ROKOK TIDAK BERBAHAYA BAGI KESIHATAN SELAGI TIDAK ADA API NYA.

Tips : Isteri yang nak Suaminya berhenti MEROKOK, pandai-pandailah sorok lighter diorang… Kalau sorok rokok, memang kena maki hamun nanti…

[su_frame align=”center”][/su_frame]

TERUSKAN PEMBACAAN DISINI

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!