headline

Saya lagi mahu buat duit sekurang-kurangnya RM2,000 hingga 10,000 Sebulan Dengan Affiliate?

Sekarang objektif saya simple, saya mahu bantu anda jana pendapatan RM2,000 hingga RM10,000 sebulan dengan affiliate. Memperkenalkan

Projek Tentera Affiliate.

Kami mahu rekrut, 300 orang Affiliate…iaitu ANDA. Untuk sama-sama bersama kami dalam menjalankan bisnes affiliate. Pendek kata, buat duit dengan affiliate.
Projek ini adalah projek Online Coaching & Mentoring bagaimana membantu anda buat duit RM2,000 hingga RM10,000 sebulan dengan affiliate.

Anda akan dibantu sampai berjaya!

Kenapa Anda Mesti Join Projek Tentera Affiliate? 

1. Bukan 1 tetapi 25 produk digital yang hot dan laris dijual. Kami sediakan 25 produk untuk anda promosi. Lebih banyak produk akan ditambah setiap bulan!

2. Kami sediakan bantuan dari segi tools pemasaran produk seperti banner, emel follow up, emel broadcast, ayat-ayat jualan untuk promosi di Facebook dan sebagainya.

3. Komisyen jualan 50%. Kebanyakan produk berharga RM200 hingga RM300. Jadi komisyen setiap jualan juga tinggi. RM50 hingga RM150 untuk setiap jualan produk.

4. Kami akan ajar dan kongsi dengan anda segala teknik dan strategi promosi yang selalu kami gunakan untuk jana RM2,000 hingga RM10,000 sebulan melalui Affiliate!

5. Support group bernilai RM5,000 diberikan PERCUMA untuk anda. Ya, sebaik sahaja anda daftar, kami akan bawa anda masuk support group khas di facebook. Bertujuan untuk bantu anda secara berterusan seumur hidup!

6. Enam Strategi Promosi PALING POWER abad ini. 6 strategi ini boleh digunakan dalam mana-mana medium pemasaran samada Facebook, Email Marketing, Blogging dan lain-lain. Sebenarnya inilah rahsia Pakar Affiliate No. 1 buat duit secara konsisten setiap bulan!

7. Ebook Teknik Promosi menggunakan Facebook Group. Saya dedahkan step by step secara ringkas, bagaimana mempromosikan sebarang produk digital menggunakan Group Percuma dalam Facebook!

8. Ebook Teknik Promosi menggunakan Fanpage. Selain group…anda boleh gunakan kombinasi FB Ads dan Fanpage. Ini teknik yang terbukti berkesan dan paling laju menghasilkan jualan!

9. Ebook Teknik Promosi menggunakan Akaun Personal Facebook. Siapa cakap akaun personal hanya untuk berchit chat dan mencari kawan lama? Biar saya tunjukkan dan buktikan, guna akaun personal pun boleh promosikan produk!

10. Ebook Teknik Promosi menggunakan Email Marketing. Saya bongkatr satu persatu cara mudah promosikan produk digital dengan menggunakan Email Marketing. Saya bongkar cara bina list, bina kepercayaan dan mula menjual. Ianya umpama mesin ATM anda!

11. Ebook Teknik Promosi menggunakan Banner dan Blog. Ya, ramai affiliater berjaya buat duit dengan hanya promosikan produk digital menggunakan banner online dan blog. Tulis review produk pun boleh dapat jualan!

12. Ebook Teknik Promosi menggunakan Forum. Teknik promosi evergreen ini masih lagi boleh diguna pakai. So saya akan bongkarkan satu persatu caranya khas untuk anda!

Bonus Istimewa untuk 300 Orang Terpantas… 

– Bonus Bernilai RM500 hanya untuk mereka yang mendaftar sebelum 6 Ogos 2013.

– Transkrip temubual antara Haszoor Muaidi dengan Pakar Affiliate No. 1 Malaysia Tuan Razif Yusof

Diskaun untuk anda yang terawal hanya serendah RMXXX.

Daftar di:-
–>> www.affiliate10k.bisnescyber.com

Anda Tak Akan Rugi Menyertai Projek Tentera Affiliate.

–>  Anda belajar A to Z mengenai affiliate.

–>>  Tujuh ebook akan diberikan percuma .

–>> Pemilihan 25 produk hot.

–>>  Kami sediakan tools promosi.

–>> Juga disediakan Support Group di Facebook untuk bantu anda.

–>>  Lifetime Support Group.

So, Apa Tunggu Lagi? Kouta 300 Orang Semakin Berkurang

Daftar di:-
–>> www.affiliate10k.bisnescyber.com

 

Teknik Rahsia Perniagaan Internet – Pelajari Buat Duit Mudah Melalui Bisnes internet.

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!