Teknik Wannacry..

Dh lama Sifufbads ‘taram’ dlm kepala otak ni. Sampai nk pecah rasanya. Fuhhh..Mmg bukan calang2 teknik ni..Bukan gak calang org yg boleh “hadam dan hadap” teknik dgn jayanya..Hanya mereka yg btul2 kuat dan berani jer yg akan berjaya.. Teknik ni akan buatkan org...

Susah Nak Cari Targeted Audiens? Baca Ni..

Ramai dikalangan anda yg masih ‘stuck’ dan ‘blur’ lagi kat bahagian PEMILIHAN AUDIENCE. Betul x? Ada gak yg berpendapat, ada specific interest yg WAJIB digunakan utk stiap niche. “MCM NE DGN SPECIFIC AUDIENCE TU?” Macam ni.. Katakan anda dlm niche pakaian yg menjual...

Tutorial cara buat FB Ads Report

Dari iklan2 FB ads yg anda pernah jalankan sebelum ni, sebenarnya anda boleh semak kembali demografi audience yg memberikan respon (engagement) terhadap post yg dibuat. FB ads report juga antara tools utk ‘memburu’ prospek yg berkualiti selain Page Insight, Google...
Facebook
error: Maaf !!