Oleh sebab saya pernah tulis saya nak kongsikan lagi beberapa program yang mempunyai modus operandi yang lebih kurang sama dengan Ashadee, Klikjer dan EdyClick, hari ini saya kongsi dengan anda satu lagi “Affiliate Center” yang menempatkan beberapa program affiliate dibawah satu tempat yang sama.

Aztetic

Konsepnya sama seperti Ashadee. Tempat bersarangnya program-program affiliate dibawah satu pusat yang sama.

buat-duit-dengan-aztetic-1024x500[1]
Jika Ashadee dibawah kendalian Gobala Krishnan dan Klikjer dibawah kendalian Shuth, Aztetic pula adalah dibawah kendalian Ammar Zahar. Salah satu produk Ammar Zahar yang saya rasa anda boleh cuba dan kaut sebanyak mana keuntungan yang anda mahu. Produk Aztetic lebih kepada produk persendirian Ammar dan juga beberapa orang rakannya. Oleh sebab Aztetic ni masih tahap “BAYI” lagi, tidak hairan ramai yang tidak tahu. Saya tahu pun agak lewat juga. Tetapi, saya sudah mula pasang umpan untuk lihat adakah Aztetic sesuai dengan perasaan orang Malaysia.

Ada beberapa program affiliate yang boleh anda cuba promosikan. Senang cakap, semuanya produk orang kita. Produk tempatan. Jadi, saya rasa tidak salah untuk bantu orang kita menjual produk yang mereka hasilkan. Kita dapat duit komisen, mereka dapat juga sedikit hasil.

Selain itu, Aztetic juga ada buka “STORE” atau memberikan kemudahan untuk bukai kedai online untuk sesiapa yang berminat untuk letak produk anda disana. Cuma akan dikenakan caj bulanan. Jika ada duit lebih, tak salah saya rasa kalau anda  nak letak produk anda kat Aztetic. Lagi banyak tempat anda letak barang, lagi luas potensinya untuk produk anda diketahui ramai. Ini memudahkan kerja anda  untuk dapat sales. Betul, tak?

Jadi, kepada yang berminat nak jadi AGEN promosi dan minat buat duit macam saya, bolehlah cepat-cepat daftar dan promosikan produk yang ada dalam itu dengan segera. Kalau tak silap saya, boleh gak daftar guna akaun facebook je. Mudah, kan? Hoho..

Daftar kat sini –> Buat Duit Online dengan Aztetic

Jangan lupa untuk download juga Majalah Jootawan secara percuma selepas pendaftaran anda berjaya dilakukan.
Ps: Oh ya. Aztetic tak ada tawarkan “Pay Per Click”. Kalau ada jualan terhasil, barulah anda dapat komisen. Fahamkan konsepnya?

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!