Mahu Belajar Pemasaran e-mel?
Mahu Membina Senarai Anda?
Mahu Meningkatkan Jualan?
Mahu Buat Duit Lebih?

Dapatkan Panduan percuma Trafficwave Di Sini >> http://bit.ly/1h8Q5iz

Salam sejahtera kepada pembaca sekalian yang budiman,

Sistem autoresponder merupakan salah satu alat yang paling penting untuk perniagaan Internet kita. Ia menyediakan perkhidmatan membalas email pelang­gan kita secara automatik sejurus selepas menerima email tersebut ataupun dalam jangka masa yang tertentu.

Bagi saya, sistem autoresponder merupakan perkara asas yang perlu ada bagi setiap internet marketer yang ingin menjadikan teknik pemasaran emel sebagai salah satu medium utama pemasaran mereka. Sistem ini berkeupayaan untuk mengurus emel secara automatik dan ia mampu mengawal senarai emel secara sistematik dan membantu aktiviti promosi kita.

Untuk mengumpul senarai emel, maka di sinilah gunanya sistem autoresponder. Anda tidak perlu risau untuk mengumpul emel dengan menggunakan sistem autoresponder kerana ia merupakan kaedah yang betul dan sah di dalam mengumpul emel. Ia bukanlah teknik SPAMMING yang sering dilakukan oleh sesetengah individu yang tidak bertanggungjawab. Teknik emel SPAMMING merupakan salah satu aktiviti menghantar emel secara tidak SAH kepada subscriber.

Anda Tidak Mampu Melanggan Autoresponder Berbayar?

Saya pasti ramai usahawan internet yang baru berjinak-jinak dengan dunia business online seringkali mengeluh kerana tidak mampu melanggan autoresponder berbayar kerana yuran langgannya yang agak mahal.

Memang tidak dinafikan, terdapat banyak autoresponder percuma, namun saya 100% tidak menggalakkan anda menggunakan autoresponder percuma kerana berdasarkan pengalaman saya menggunakannya sebelum ini memberikan impak yang negatif kepada perniagaan saya.

Justeru, bagi membantu anda untuk memilih Autoresponder berbayar buat anda, di sini saya cuba mengupas kelebihan yang bakal diperoleh dengan melanggan autoresponder TrafficWave, yang boleh saya katakan sebagai salah satu alternatif autoresponder berbayar buat anda.

Jom lihat perbandingan yuran langgan autoresponder TrafficWave ini dengan autoresponder berbayar yang lain:

Antara otai-otai Internet Marketer Antarabangsa khasnya Malaysia yang menggunakan TrafficWave :

 

Ahmad Ridzuan dan Zamri Nayan antara Top Affiliate Marketer yang menggunakan Autoresponder TrafficWave

Bukan itu sahaja, anda juga bakal menikmati banyak lagi kelebihan dengan melanggan Autoresponder TrafficWave ini.. Teruskan Membaca..
Kelebihan-kelebihan Autoresponder TrafficWave

  1. Menguruskan Pendaftaran Tanpa Had. Adakah anda menguruskan satu senarai pelawat yang sering kali berkunjung ke website anda? Akaun TrafficWave anda akan memberikan akses kepada sebanyak mana Autoresponders yang anda perlukan untuk menguruskan semua kempen pemasaran email anda hanya kos yang murah setiap bulan.  
  2. Jadualkan Mesej Anda Anda boleh menghantar maklumat kepada senarai pelanggan autoresponder anda secara berjadual. Anda boleh memilih masa yang sesuai untuk menghantar email. Masa yang terbaik adalah di siang hari dari jam 9 pagi hingga 5 petang.  
  3. Ikuti Statistik Mesej Anda. Anda sudah pasti ingin mengetahui berapa ramai yang telah membaca email maklumat yang anda telah berikan. Anda boleh mengetahui email yang bagaimana yang memberikan kesan yang paling positif kepada pemasaran internet.  
  4. Mudah Dikombinasikan Dengan Website Anda boleh menggabungkan autoresponder dengan website anda dengan mudah. Kod HTML diberikan dan boleh diletakkan ke dalam website anda dengan segera. Email – email follow-up akan terus dihantar secara automatik ke senarai autoresponder anda. senarai email dibina tanpa paksaan secara “opt-in” oleh pelawat website.  
  5. Mesej Secara Text atau HTML. Mesej yang dihantar boleh menggunakan format Text atau HTML mengikut kesesuaian mesej. Anda tidak perlu tahu programming HTML kerana HTML editor berdasarkan konsep WYSIWYG amatlah mudah digunakan. 
  6. Servis Yang Berkesan. Servis yang disediakan oleh TrafficWave amat bagus sekali. Customer support yang menyelesaikan semua masalah yang dihadapi. Forum diadakan untuk memberikan panduan dan berkongsi buah fikiran untuk menjayakan lagi perniagaan anda.  
  7. Affiliate 10-tiers Lumayan. Anda berpeluang untuk menyertai affiliate 10-tiers bersama TrafficWave. Ini bermakna anda berpeluang menggunakan TrafficWave dengan percuma setiap bulan.

Sumber : KitBlogMas

Contoh keseluruhan pendapatan

Sekiranya anda berminat saya telah menawarkan banyak Bonus Ekslusif secara PERCUMA untuk anda melakukan kempen Promosi dalam Bisnes Internet. Bonus ini, bukan sekadar untuk anda gunakan bagi memperomosikan TrafficWave semata-mata. Anda boleh gunakan ia untuk melakukan apa jua aktiviti pemasaran internet anda.

Pergi ke : Projek Traffic Wave

daftarsekarang_ustazwan

Salam kejayaan,

About Ustaz Wan

Minat yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan menjadikan beliau seorang multitasking dalam pelbagai bidang. Dari Dunia IT, Seni Beladiri Silat, Organisasi Berpersatuan, Keusahawanan, Pelbagai Permainan Sukan serta Motorsikal Berkuasa Tinggi dan macam-macam lagi. Seorang yang mudah mesra dan suka berkawan juga mempunyai minat untuk mengembara.

Share This:

Facebook
error: Maaf !!