Pakej Advance WordPress Affiliate Amazon

 header-waa-bisnes-online
Bisnes Internet anda tak menjadi!? Modal dah lebur beribu-ribu ?! Nak berniaga di internet tapi tak ada PRODUK nak jual? Jika anda inginkan satu jenis bisnes yang tak memerlukan MODAL yang besar, tak perlu BERSUSAH payah mencari produk dan menyimpan stok…. Ini dia JAWAPANnya !

Tarikh :

 

“ Ikut Sahaja Langkah 1-2-3 Yang Saya Bongkarkan Menerusi Teknik Di bawah Untuk Membina Empayar Rangkaian Laman Web Affiliate Amazon Anda Yang Pertama!

 

… Jangan Terkejut Sekiranya Selepas Mengikut Perkongsian Saya Ini, Anda Mampu Menerima Pendapatan Yang Pertama Dalam Matawang US Dollar!

Hmm,.. saya nak berniaga di internet, tapi takde produk nak jual… macam mana?

Saya nak buat bisnes internet, tapi tak nak pening kepala urus pelanggan (customer support)…

Apakah bentuk bisnes internet yang boleh saya buat dan tinggal tapi tetap boleh memberikan hasil?

Saya hanya mampu luangkan 1 – 2 jam sehari sahaja untuk menjalankan perniagaan internet

 

Adakah anda mempunyai “isu” atau “permasalahan” yang sama seperti situasi di atas? Anda mahu “berniaga” di internet, tetapi disebabkan banyak kekangan dan halangan, maka impian anda mungkin sedang tergendala… atau juga mungkin telahpun terbantut..

 

Jangan berputus asa! Relaksss, Chill! 😉

 

Bermula dari saat ini, anda tidak lagi perlu membiarkan impian anda untuk membangunkan perniagaan di internet berlalu begitu sahaja. Hal ini adalah kerana saya akan membongkarkan satu kaedah yang boleh anda laksanakan untuk membangunkan empayar perniagaan internet anda bermula dari hari ini juga!

Salah satu cabang untuk menjana pendapatan di internet adalah dengan menjadi agen pemasaran kepada syarikat – syarikat yang telah dan sedang menjalankan perniagaan secara online. Di internet, terdapat banyak syarikat besar yang menawarkan peluang “usahasama” yang boleh anda jalankan tanpa melibatkan modal permulaan perniagaan yang tinggi.

 

Salah satunya adalah dengan menjadi “AGEN PEMASARAN” kepada salah satu syarikat gergasi di internet iaitu Amazon.com, Inc.

 

Anda Boleh Menjadi Agen Pemasaran Amazon Secara PERCUMA dan Menerima Komisyen Bermula Dari 4% Sehingga Kepada 10%!

 

Amazon adalah merupakan satu syarikat yang mempunyai laman jualan terbesar di internet yang memasarkan ribuan produk yang terdiri daripada pelbagai jenis kategori.

 

Dengan menjadi agen pemasaran Amazon (lebih dikenali sebagai Amazon Associates / Affiliate), maka anda berpeluang untuk mempromosikan mana – mana produk yang berada di laman web mereka untuk meraih komisyen bagi setiap jualan yang terhasil menerusi anda.

 amazon-bisnes-online

 

Sebagai contoh, jika anda berjaya menghasilkan jualan produk yang bernilai USD100.00 dan menerima komisyen sekitar 4% (contoh kiraan paling minimum), maka jumlah komisyen yang anda terima adalah sebanyak USD4.00 iaitu bersamaan dengan RM12.00.

 

Itu baru SATU jualan untuk SATU jenis produk sahaja! Terdapat ribuan produk yang boleh anda promosikan dari laman web Amazon dan menerima pelbagai nilai komisyen yang berbeza dari serendah – rendah komisyen sehingga kepada puluhan US Dollar untuk satu jualan.

 

Segala Hasil Komisyen Anda Akan Dibayar Oleh Pihak
Amazon Dalam Matawang Asing Seperti US Dollar!

 

Yang menariknya apabila menjadi agen pemasaran Amazon adalah, anda akan menerima komisyen dalam bentuk bayaran matawang asing iaitu seperti US Dollar. Pihak Amazon akan membuat pembayaran kepada anda menerusi cek dan anda boleh depositkan Cek Amazon pada mana – mana akaun bank tempatan yang anda gunakan.

 

Jadi jika komisyen terkumpul anda adalah sebanyak USD300.00 sebulan, maka ini bererti anda akan menerima deposit lebih kurang RM1000.00 ke dalam akaun bank anda!

 

Menarik bukan?

 

Ya, sudah semestinya menarik. 🙂

 

Walaubagaimanapun, masalah yang sering timbul sewaktu ingin mendaftar sebagai agen pemasaran Amazon adalah kebanyakan pengguna tak tahu cara bagaimana untuk membina laman. Salah satu “keperluan” untuk menjadi agen pemasaran Amazon adalah anda perlu memiliki sebuah laman web.

 

Perkara ini menyebabkan pengguna terbantut untuk menjadi agen pemasaran Amazon walaupun peluang ini diberikan secara PERCUMA! Malah disebabkan kekurangan kemahiran membangunkan laman web ini juga, ramai agen pemasaran Amazon baru akhirnya “mengalah” dan meninggalkan keinginan mereka untuk melakukan promosi.

 

Hal ini adalah kerana, untuk mencapai “potensi kejayaan” dalam melakukan jualan terhadap produk – produk dari Amazon adalah, anda perlu membangunkan laman web yang khas untuk produk – produk tersebut.

 

Semakin “spesifik” laman web yang dibangunkan untuk produk yang akan dipromosikan, maka semakin berpotensi untuk anda menghasilkan jualan bagi produk tersebut.

 

Namun, disebabkan isu kekurangan kemahiran untuk membangunkan laman web, maka ramai yang mengambil keputusan untuk melupakan hasrat mereka untuk menjalankan perniagaan di internet.

 

Nak tempah webmaster membangunkan laman web khas untuk anda pula, caj yang dikenakan adalah sekurang – kurangnya RM300.00 untuk SATU website sahaja! Itu belum lagi termasuk lain – lain kos yang terlibat seperti kos akaun hosting, domain, pengiklanan dan sebagainya.

 

Bagaimana jika anda mempunyai lebih daripada 1 produk yang ingin dipromosikan? Maka sudah tentulah BANYAK kos yang terpaksa anda keluarkan untuk merealisasikan impian anda!

 

Jadi untuk mengurangkan kos permulaan anda, maka langkah yang terakhir yang perlu anda lakukan adalah dengan membangunkan laman web affiliate Amazon dengan tangan anda sendiri…

 

Maka dengan itu, izinkan saya untuk…

 

Memperkenalkan…

Pakej Tutorial Advance  Wordpress Pembinaan
Laman Web Affiliate Amazon

 WebAffiliateAmazon_CoverCombined-bisnes-online

Ini adalah merupakan Pakej Eksklusif Langkah Demi Langkah (A-Z) yang menerangkan proses lengkap bagaimana anda boleh menjadi agen pemasaran Amazon dan membangunkan laman web promosi anda…

 

Pakej ini dihasilkan adalah untuk membantu sahabat-sahabat saya yang bertanya tentang bagaimana mereka boleh menjana pendapatan secara online terutamanya menerusi program affiliate Amazon.

 

Memandangkan rata-rata daripada mereka tidak ada kemahiran tentang perkara-perkara “teknikal” terutamanya dalam proses untuk membangunkan sesebuah laman web, maka saya telah menyediakan satu kursus mudah yang boleh diikut oleh sesiapa sahaja walaupun anda sebelum ini tidak pernah membina apa-apa laman web!

 

Jadi berikut adalah apa yang telah saya kongsikan di dalam Pakej ini…

 HereIsExactlyWhatYouGet

Modul #1 – Pengenalan Program Affiliate Amazon & 
Proses Pendaftaran Sebagai Agen Affiliate

 

waa-01-bisnes-online

 

Dalam modul 1 ini, saya akan membincangkan secara ringkas tentang pengenalan terhadap program affiliate Amazon. Antara isu yang disentuh:

 • Kelebihan program affiliate Amazon.
 • Bagaimana proses menjana pendapatan di Amazon dilaksanakan.
 • Preview program affiliate Amazon.

PERHATIAN!
Memandangkan anda sudah berada di halaman ini, maka saya ingin berikan anda akses ke Modul 1 ini secara PERCUMA

[ Klik Sini Untuk Memuat Turun
Modul 1 – Pengenalan Secara Percuma!
]

 


Modul #2 – Bagaimana Untuk Membuat Pemilihan Kategori Produk Yang Menguntungkan

 

waa-02-bisnes-online

 

Pada modul 2 ini, saya akan membincangkan tentang isu – isu berikut:

 

Bahagian Pertama

 • Apakah kategori produk yang perlu dijauhi daripada pemilihan anda.
 • Apakah kategori produk yang berpotensi membawa keuntungan.
 • Bagaimana untuk menetapkan “filter” berdasarkan 1 kriteria utama dalam pemilihan kategori produk.

 

Bahagian Kedua

 • 3 kriteria UTAMA & PENTING yang harus digunakan sewaktu pemilihan kategori yang mempunyai produk berpotensi tinggi untuk terjual.
 • Proses memilih antara sub-kategori yang lebih menguntungkan dalam kategori yang sama.

 

Bahagian Ketiga

 • Bagaimana untuk memastikan kategori produk yang ingin dipilih mempunyai “permintaan” daripada pengguna internet.
 • Proses kajian kata kunci (keyword) kategori produk yang dipilih menggunakan Google Keyword Tool dan Perisian Market Samurai.
 • Memilih katakunci yang dianggap “emas” yakni berpotensi menguntungkan.

waa-02b 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #3 – Bagaimana Untuk Memilih Produk Yang Baik Dan Berpotensi Untuk Terjual

 

waa-03-bisnes-online

 

Di modul 3 ini, kita akan melihat:

 • Proses – proses pemilihan produk yang berpotensi untuk senang terjual.
 • Bagaimana untuk mengenalpasti produk yang berkualiti.
 • Trik untuk memahami maklumat produk yang disediakan.
 • Tips utama dalam membuat pemilihan produk yang terbaik dikalangan yang terbaik.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon


 

Modul #4 – Bagaimana Untuk Membuat Pemilihan Nama Domain Yang Bernilai Tinggi

 waa-04-bisnes-online

 

Pada modul 4 ini, saya akan berkongsikan kepada anda tentang perkara – perkara berikut:

 

Bahagian 1

 • Proses pemilihan nama domain yang bersesuaian yang bernilai tinggi.
 • Pantang larang dalam pendaftaran nama domain baru.
 • Tips penggunaan katakunci (keyword) tambahan yang menguntungkan untuk pendaftaran nama domain.

 

waa-04a-bisnes-online

 

Bahagian 2

 • Proses pendaftaran nama domain dan akaun hosting di ProfitHoster.com.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #5 – Bagaimana Untuk Melakukan Pemasangan Sistem WordPress

 

waa-05-bisnes-online

 

Pada modul 5 ini saya akan menunjukkan cara pantas bagaimana pemasangan sistem WordPress boleh dilakukan menerusi control panel akaun hosting yang digunakan.

 

Pemasangan yang dilakukan akan menggunakan fungsi “pre-installed script” yang disediakan oleh kebanyakan penyedia perkhidmatan akaun hosting yang dilanggan.

 

Antara isu yang disentuh yang harus diberi perhatian adalah dari segi penetapan maklumat dabatase yang akan digunakan untuk sistem WordPress.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #6 – Melaksanakan Konfigurasi Asas WordPress

 

waa-06-bisnes-online

 

Dalam modul 6 ini, saya akan membimbing anda untuk melakukan konfigurasi asas terhadap sistem WordPress yang dipasang.

 

Konfigurasi ini adalah melibatkan tentang perkara seperti tetapan masa dan waktu pada sistem dan juga tips – tips berkaitan penggunaan fungsi – fungsi tertentu yang wujud sistem WordPress.

 

Antara isu yang menarik yang disentuh dalam modul ini adalah penggunaan konfigurasi link yang dapat membantu meningkatkan ranking web affiliate Amazon pada enjin carian.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]


Modul #7 – Pemasangan dan Konfigurasi 7 Plugin Utama Yang Akan Membantu Web Affiliate Amazon Anda

 

waa-07-bisnes-online

 

Menerusi modul 7 ini, saya akan membongkarkan 7 penggunaan plugin WordPress yang akan membantu anda untuk:

 

 • Memperingkatkan ciri – ciri keselamatan sistem WordPress yang dipasang untuk mengelakkan website daripada mudah digodam.
 • Menetapkan konfigurasi supaya sistem WordPress melaksanakan proses update secara automatik.
 • Memudahkan anda menguruskan link affiliate Amazon anda.
 • Memudahkan anda untuk memasukkan bahan promosi produk – produk Amazon.
 • Meningkatkan potensi pemasaran produk – produk Amazon di laman web anda.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon


 

Modul #8 – Mengemaskini Halaman Dan Paparan Laman Web Affiliate Amazon Anda

 

waa-08-bisnes-online

 

Pada modul 8 ini, saya akan bimbing anda untuk mencantikkan paparan laman web affiliate Amazon yang akan dibina menerusi:

 

Bahagian 1

 • Bagaimana untuk menukar template WordPress yang anda gunakan.
 • Mengenali ciri – ciri template WordPress yang baik.

 

Bahagian 2

 • Kita akan melihat apakah bahagian – bahagian yang tidak berguna pada paparan WordPress yang harus dibuang daripada dipaparkan.
 • Bagaimana anda boleh menambah widget – widget tertentu pada paparan laman web affiliate Amazon anda.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #9 – Bagaimana Untuk Menghasilkan Review Produk Amazon Ke Dalam Post WordPress

 

waa-09-bisnes-online

 

Pada modul 9 ini, saya akan berkongsikan kepada anda tentang perkara – perkara berikut:

 

Bahagian 1

 • Bagaimana untuk menyediakan “artikel review” yang perlu dimasukkan pada laman web affiliate Amazon anda.
 • Apakah perkara – perkara yang perlu dimasukkan pada artikel yang akan disediakan.
 • Bagaimana mendapatkan maklumat dan isi kandungan yang berguna berkaitan produk dari laman web Amazon.

 

Bahagian 2

 • Bagaimana untuk menyediakan artikel review yang menarik berdasarkan maklumat produk yang diperolehi.
 • Kaedah untuk “upah” orang lain yang pakar menyediakan artikel yang anda perlukan.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #10 – Bagaimana Untuk Mendapatkan dan Memasukkan Link Affiliate Amazon Pada Web Anda

 

waa-10-bisnes-online

 

Dalam modul 10 ini, saya akan berkongsikan kepada anda cara – cara untuk mendapatkan link affiliate anda untuk dimasukkan pada laman web affiliate Amazon anda.

 • Bagaimana untuk mendapatkan link affiliate anda menerusi 4 kaedah.
 • Bagaimana untuk menggunakan salah satu plugin PREMIUM yang bernama Amazon Affiliate Link Generator yang dikongsikan pada modul 7 untuk menghasilkan link affiliate anda secara automatik dari panel admin sistem WordPress sahaja.
 • Tips – tips memasukkan link affiliate pada artikel review produk Amazon.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon ]

 


Modul #11 – Bagaimana Untuk Memasukkan Gambar Berkaitan Produk Pada Web Anda

 

waa-11-bisnes-online

 

Menerusi modul 11 ini, saya akan tunjukkan kepada anda tentang:

 • 3 cara memilih gambar daripada laman web Amazon dan memasukkan ke dalam laman web anda.
 • Bagaimana untuk menggunakan salah satu plugin PREMIUM yang bernama Amazon Affiliate Link Generator yang dikongsikan pada modul 7 untuk mendapatkan gambar yang disertakan dengan link affiliate anda secara automatik dari panel admin sistem WordPress sahaja.
 • Tips – tips memasukkan gambar pada artikel review produk Amazon.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #12 – Bagaimana Untuk Memasukkan Video Dari YouTube ke Web Anda

 waa-12

 

Pada modul 12 ini, saya akan berkongsikan kepada anda tentang:

 • Kaedah untuk mencari video yang bersesuaian dengan produk Amazon yang dipromosikan.
 • Kaedah untuk memasukkan video ke dalam kandungan artikel review yang disediakan.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #13 – Bagaimana Untuk Menggunakan Widget Pengiklanan Yang Disediakan Oleh Pihak Amazon

 

waa-13

 

Dalam modul 13 ini, saya akan berkongsikan kepada anda tentang perkara – perkara berikut:

 • Bagaimana untuk menggunakan widget pengiklanan yang disediakan oleh pihak Amazon.
 • Bagaimana untuk memilih widget pengiklanan yang bersesuaian dengan laman web affiliate Amazon anda.
 • Bagaimana untuk menggunakan plugin khas yang diterangkan dalam modul 7 sebagai widget tambahan pada laman web affiliate anda.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]


Modul #14 – Tips – Tips Tambahan Untuk Meningkatkan Potensi Web Affiliate Amazon Anda

 

waa-14

 

Pada modul 14 ini, saya akan berkongsikan apakah langkah – langkah yang boleh anda laksanakan untuk meningkatkan potensi jualan produk Amazon dari laman web anda menerusi:

 • Bagaimana untuk memasukkan butang “Buy From Amazon” menggunakan plugin khas yang diterangkan dalam modul 7.
 • Bagaimana untuk menyediakan opsyen carian “diskaun” produk Amazon dari laman web anda menggunakan plugin PREMIUM yang bernama Amazon Discount Finder yang saya sediakan.
 • Bagaimana untuk memaparkan produk – produk tambahan pada setiap artikel review menggunakan plugin khas yang dikongsikan pada modul 7.
 • Bagaimana untuk menyediakan “direktori” kategori produk yang dipilih pada page WordPress.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Modul #15 – Perkara – Perkara Penting Yang WAJIB Diberi Perhatian Dalam Memasarkan Produk Amazon

 

waa-15

 

Pada modul 15 ini, saya akan berkongsikan kepada anda tentang isu – isu berikut:

 • Apakah senarai produk yang TIDAK akan memberikan sebarang komisyen jika terjual walaupun menerusi link affiliate anda.
 • Apakah perkara yang boleh menyebabkan akaun Amazon anda disekat (banned).
 • Apakah langkah pencegahan yang WAJIB anda laksanakan pada laman web Amazon anda untuk mengelakkan anda disaman oleh mana – mana pihak.

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Modul Pakej Web Affiliate Amazon
]

 


Lebih daripada 10 Modul yang disediakan khas untuk membimbing anda langkah demi langkah bagi mempelajari proses pembinaan laman web affiliate Amazon. Kesemua modul ini diyakini dapat memberikan anda kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi seorang usahawan dan peniaga internet…

 

Kini Anda sudah boleh Membangunkan laman web affiliate Amazon anda sendiri tanpa perlu Lagi Untuk Mengupah Orang Lain Dan Terpaksa membelanjakan sekurang – kurangnya RM300.00 Bagi merealisasikan impian anda!

 

webaffiliateamazon_sample

(Contoh konsep pembinaan website affiliate Amazon yang akan anda pelajari menerusi Pakej ini)

 

Skill pembinaan laman web dari pakej tutorial ini akan berpotensi untuk memberikan keuntungan buat SEPANJANG kareer anda sebagai usahawan internet. Anda bukan sahaja boleh berjimat untuk tidak lagi mengupah mana – mana web developer, malah anda juga boleh buat duit dengan kemahiran yang anda perolehi.

 

Dengan menguasai kemahiran ini, anda juga boleh MENAWARKAN KHIDMAT pembinaan laman web affiliate Amazon untuk sesiapa sahaja (selagi mereka belum menjumpai pakej ini 🙂 )

 

Pendek kata, kemahiran yang bakal anda perolehi menerusi Pakej ini dapat membantu anda menjalankan pelbagai cabang perniagaan di internet.

 

Jadi, jangan bertangguh lagi sekiranya anda benar – benar berhasrat untuk menjana pendapatan menerusi program affiliate Amazon dan menerusi “kemahiran” yang bakal anda perolehi.

 

Jadi berapakah kosnya untuk memiliki Pakej Tutorial Lengkap Membangunkan Laman Web Affiliate Amazon ini?

 

Harga Yang Ingin Ditawarkan Untuk Pakej Lengkap Langkah demi Langkah Membina Web Affiliate Amazon Ini Adalah…

 

Kos Sebenar:

RM100.00 ?

 

Kos Anda Hari Ini adalah:

RM50.00 Sahaja!

 

(PENTING! Harga tawaran ini boleh dinaikkan pada bila – bila masa sahaja tanpa sebarang notis!)

 

Ya, dengan tawaran harga yang istimewa ini, anda boleh memiliki Pakej Lengkap Tutorial Web Affiliate Amazon pada hari ini juga dan mula untuk menguasai kemahiran penting dalam menjalankan perniagaan menerusi internet.

 

Malah bukan itu sahaja, untuk memudahkan segala aktiviti pemasaran produk Amazon anda kelak, saya turut menawarkan 2 Bonus Eksklusif yang bernilai RM60.00

 

Bonus Eksklusif Istimewa Plugin WP Bernilai RM60.00 Diberi PERCUMA Untuk Anda!

 

Dapatkan Pakej Tutorial Web Affiliate Amazon Pada Hari Ini Dan Anda Akan Menerima DUA (2) WP Plugin Khas Yang Akan Memudahkan Dan Membantu Segala Aktiviti Pemasaran Bagi Produk – Produk Amazon Anda!

 

Dibawah ini adalah merupakan Plugin yang dibangunkan eksklusif untuk sistem WordPress. Plugin ini akan memudahkan segala aktiviti pemasaran produk Amazon anda dan juga mampu meningkatkan potensi jualan terhadap produk yang dipasarkan di laman web anda.


Bonus Eksklusif 1 – WP Plugin
Amazon Affiliate Link Generator

 

 WPPlugin-AALG-BoxCover400x515

WP Plugin Amazon Affiliate Link Generator (AALG) adalah merupakan plugin WordPress yang eksklusif (premium) yang dijual dipasaran internet dan tidak dapat diperolehi dari direktori plugin WordPress.

 

Plugin ini berfungsi untuk memudahkan anda memperolehi link affiliate bagi produk – produk Amazon yang ingin anda promosikan.

 

Plugin ini akan menghasilkan link affiliate dalam bentuk “teks” yang boleh dimasukkan ke dalam artikel review anda.

 

Malah plugin ini turut berfungsi dapat memudahkan anda untuk mendapatkan gambar produk Amazon tanpa perlu untuk anda “copy” dan “paste” dari laman web Amazon.

 

Sekiranya anda tidak menggunakan plugin ini, tugas anda akan menjadi leceh kerana terpaksa membuang masa beberapa minit untuk menghasilkan link affiliate anda secara manual iaitu anda terpaksa “edit” link produk yang terlibat dan perlu memasukkan kod – kod tertentu supaya ia akan menjadi link affiliate anda.

 

Sebaliknya jika ada menggunakan plugin ini, proses yang memakan masa beberapa minit dapat disingkatkan kepada beberapa saat sahaja!

 

Harga Jualan Sebenar: RM30.00

Untuk Anda Hari Ini: PERCUMA!

 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Tawaran Pakej Web Affiliate Amazon
]

(Bonus ini berpotensi untuk ditarik balik status Percuma pada bila – bila masa!)


Bonus Eksklusif 2 – WP Plugin
Amazon Discount Finder

 

WPPlugin-ADF-BoxCover400x515

 

WP Plugin Discount Finder Amazon (DFA) adalah merupakan plugin WordPress yang eksklusif (premium) yang dijual dipasaran internet dan tidak dapat diperolehi dari direktori plugin WordPress.

 

Plugin ini dapat memberikan pilihan kepada pelawat web anda untuk mencari diskaun untuk mana – mana produk Amazon yang dijual pada web Amazon.

 

WPPlugin-ADF-screenshot

 

Dengan menawarkan fungsi ini pada laman web affiliate Amazon yang anda bangunkan, anda bukan sahaja berpotensi untuk mendapat hasil jualan daripada produk yang anda promosikan, malah anda juga berpotensi untuk menghasilkan jualan untuk lain – lain produk yang ada di Amazon TANPA melakukan sebarang promosi terhadap produk tersebut!

 

Hal ini adalah kerana plugin ini akan memasukkan ID Affiliate anda untuk setiap “carian” diskaun yang dibuat oleh pelawat web anda. Dengan cara ini, anda akan tetap menerima komisyen walaupun pelawat mengambil keputusan untuk membeli produk yang lain selain daripada apa yang anda pasarkan di laman web.

Harga Jualan Sebenar: RM30.00

Untuk Anda Hari Ini: PERCUMA! 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Tawaran Pakej Web Affiliate Amazon
]

(Bonus ini berpotensi untuk ditarik balik status Percuma pada bila – bila masa!)

 


Bonus Eksklusif 3 – Bina Kedai Amazon
Di Facebook Fanpage

Betapa mudahnya nak pasang Amazon store di Facebook.

 • Dengan memiliki pengetahuan memasang Amazon Store ini, anda berpeluang, menjana komisen affiliate Amazon dengan mudah, (tak perlu susah-susah beli domain, hosting dan bina website amazon)
 • Anda boleh tawarkan servis pasang Amazon Store di forum-forum Mat Saleh dan Malaysia *HOT*
 • Anda boleh tawarkan servis pemasangan Amazon Store sebagai Bonus produk sendiri dan juga Affiliate (lebih peluang menjadi Top Affiliate)
 • dan 1001 idea buat duit yang lain, dengan hanya MEMILIKI pengetahuan ini !

Begini rupa Amazon Store di FanPage

 Kedai Amazon di Facebook

Disertakan juga panduan mudah untuk mendapatkan Like Daripada Microworkers.

 • Video ini menerangkan bagaimana cara pantas mendapatkan ‘Like’ bagi tujuan menamakan Fan Page dengan nama yang profesional

Dapatkan Like Daripada Microworkers

Harga Jualan Sebenar: RM50.00

Untuk Anda Hari Ini: PERCUMA! 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Tawaran Pakej Web Affiliate Amazon
]

(Bonus ini berpotensi untuk ditarik balik status Percuma pada bila – bila masa!)

 


 

Bonus Eksklusif 4 – WP Theme Click Store
wpclickstore-bisnes-online

Sebagai tambahan untuk anda mendapatkan wang USD ke akaun anda. Clickbank merupakan satu lagi lubuk affiliate marketer dunia. Clickbank ialah halaman yang menyediakan khidmat pemprosesan bayaran di internet untuk produk-produk digital seperti E-book, Video , Software , Audio , Membership Site & macam-macam lagi. Produk digital disini bermaksud produk yang boleh diakses secara maya sahaja. Tidak boleh dipegang dengan pancaindera.

Dengan theme yang saya bekalkan amat memudahkan anda untuk menyediakan Website lengkap untuk affiliate Click Bank pula. Contoh dan ciri-ciri website tersebut seperti berikut :

cap-v9[1] 

Harga Jualan Sebenar: USD9.95

Untuk Anda Hari Ini: PERCUMA! 

[ Klik Sini Untuk Mendapatkan Keseluruhan
Tawaran Pakej Web Affiliate Amazon
]

(Bonus ini berpotensi untuk ditarik balik status Percuma pada bila – bila masa!)

 


 

Dengan menawarkan fungsi ini pada laman web affiliate Amazon yang anda bangunkan, anda bukan sahaja berpotensi untuk mendapat hasil jualan daripada produk yang anda promosikan, malah anda juga berpotensi untuk menghasilkan jualan untuk lain – lain produk yang ada di Amazon TANPA melakukan sebarang promosi terhadap produk tersebut!

Apa pandangan anda tentang pakej eksklusif ini?

 

Pelbagai modul dan bonus yang telah saya sediakan KHAS buat anda dalam Pakej Lengkap Tutorial Web Affiliate Amazon ini. Saya ingin MEMBANTU anda untuk membangunkan empayar perniagaan internet yang anda idam – idamkan bermula daripada saat ini.

 

Sekarang hanya tinggal “tindakan” daripada pihak anda sahaja…

 

Persoalannya sekarang… Adakah anda mahu memulakan langkah membangunkan empayar perniagaan internet anda bermula dari hari ini? Jika YA jawapan anda, maka…

 

Dapatkan kesemua tawaran diatas segera sebelum ianya Ditutup dan Ditarik Balik pada bila – bila masa tanpa sebarang notis!

 3arrows[1]

tempah-sekarang-bisnes-online

PERHATIAN: Produk ini adalah merupakan produk digital yang akan dikirimkan akses muat turun (download) ke alamat email anda.

 

Jika anda ingin menjana pendapatan menerusi program affiliate Amazon ATAU ingin memiliki kemahiran membangunkan laman web, maka dapatkan Pakej istimewa ini pada hari ini juga!

 

Lebih segera anda mengambil tindakan, maka lebih cepat impian anda akan tercapai.

 

Salam sukses,

logo-bisnes-online-user

[Admin Bisnes Online]

 

P.S – Jika anda ingin mengikuti kursus membina laman web atau mengupah orang lain untuk membangunkan laman web buat pihak anda, maka anda kebiasaannya akan dikenakan caj sekitar RM300.00 dan keatas.

 

P.P.S – Jadi jimatkan wang anda dan dapatkan Pakej Tutorial Web Affiliate Amazon ini sekarang juga untuk anda mula mempelajari selok – belok membangunkan laman web affiliate Amazon dan seterusnya menjana pendapatan daripadanya…

 

horizontal-line-01[1]

[ Klik Sini Untuk Melakukan Tempahan Pakej Tutorial Web Affiliate Amazon ]

horizontal-line-01[1]

Penafian: Walaupun pakej ini menerangkan prosedur, proses dan langkah – langkah untuk membangunkan laman web yang berpotensi untuk menjadi sumber pendapatan buat pengguna, namun TIDAK ADA JAMINAN yang dapat diberikan bahawa setiap pengguna akan berjaya menjana pendapatan kerana potensi pendapatan adalah bergantung kepada usaha, tahap kualiti kerja dan teknik yang dilaksanakan oleh pengguna itu sendiri. Segala perkongsian yang disediakan dalam pakej ini hanyalah sebagai sumber hiburan dan rujukan untuk pengguna semata – mata. 

footer-waa-bisnes-online

Share This:

Facebook
error: Maaf !!